Izvor: alo
24.03.2024 u 09:04
0

RUSKA KRSTAREĆA RAKETA ULETELA U POLJSKU! Hitna reakcija: Aktivirana avijacija

Rano jutros Rusija je narušila vazdušni prostor Poljske sa krstarećom raketom koja je lansirana na ciljeve u zapadnoj Ukrajini, saopštile su oružane snage Poljske.

„Obaveštavamo vas da je 24. marta 2024. godine u 04.23 došlo do narušavanja vazdušnog prostora Poljske jednim od krstarećih projektila koje je noćas lansirala dalekometna ratna avijacija Ruske Federacije. Mete napada bili su gradovi na zapadu Ukrajine“, navodi se u objavi poljskih oružanih snaga na platformi Iks.

U saopštenju se dodaje da je ruski projektil ušao u poljski vazdušni prostor u blizini grada Oserdova (Ljublinsko vojvodstvo), kao i da je vojnim radarskim nadzorom ustanovljeno da je u poljskom vazdušnom prostoru leteo 39 sekundi.

„Pokrenute su sve neophodne procedure za obezbeđivanje bezbednosti poljskog vazdušnog prostora. Između ostalog, aktivirane su i poljska i saveznička ratna avijacija“, navodi se u Iks objavi oružanih snaga Poljske

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter