Izvor: Tanjug
04.11.2022 u 22:24
0

Ruska paravojna formacija „Vagner“ otvorila je vojno-tehnološki centar u Sankt Peterburgu

Ruska paravojna formacija „Vagner„, čiji je osnivač oligarh Jevgenij Prigožin, otvorila je vojno-tehnološki centar u Sankt Peterburgu.

Otvaranju velike poslovne zgrade od čelika i stakla prisustvovali su veterani u vojnim uniformama i mladi profesionalci iz oblasti tehnologije i kulture, ali događaju nije prisustvovao Prigožin, poznat i kao „Putinov kuvar“ zbog njegovih ugostiteljskih firmi koje su dobile veliki broj ugovora sa državom, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ispred zgrade je bio parkiran kamion sa simbolom „Z“ koji ruske snage koriste u Ukrajini.

„Vagner“ je od osnivanja 2014. godine bio angažovan na nekoliko ratišta, uključujući Siriju, Libiju, Mali, Mozambik, a od februara i Ukrajinu.

AMERIKANCI SPREMNI DA SE KOCKAJU „Rusija će doneti odluke kakve donese, ali mislim da će imati interes da nastavi da prodaje energente!“

Prigožina, koji je nedavno potrdio da je osnovao tu paravojnu formaciju sankcionisale su SAD i EU, a nalazi se i na poternici američkog FBI zbog navodnog mešanja u predsedničke izbore 2016. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter