Izvor: BSC Happy
28.01.2023 u 10:41
0

RUSKI DIPLOMATA OTKRIO: SAD nastavljaju da jačaju sposobnosti za špijuniranje ličnih uređaja

Otkriveno je da američke obaveštajne službe koriste špijunske softvere za hakovanje ličnih komunikacionih uređaja i računara širom sveta.

SAD nastavljaju da jačaju špijunske sposobnosti putem ličnih komunikacionih uređaja, rekao je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Oleg Siromolotov u intervjuu za TASS.

– Suprotno njihovim sopstvenim sloganima o odbrani ljudskih prava, SAD nastavljaju da jačaju globalne sposobnosti za praćenje. Otkriveno je da američke obaveštajne službe koriste špijunski softver „Pegasus“ i „Grafit“ za hakovanje ličnih komunikacionih uređaja i računara širom sveta – rekao je on.

RUSKA AMBASADA PORUČUJE: „Američki zvaničnici ne treba da se mešaju u naše poslove, već treba da se zabrinu za stanje ljudskih prava u sopstvenoj zemlji“

Prema rečima Siromolotova, tokom četvrte sednice Ad hoc komiteta Ujedinjenih nacija za izradu sveobuhvatne međunarodne konvencije o suzbijanju upotrebe informaciono-komunikacionih tehnologija u kriminalne svrhe u Beču, koja je završena 20. januara, SAD i njihovi partneri pokušali su da sabotiraju pregovarački proces kako bi se izbegle dodatne obaveze za obezbeđivanje elektronskih dokaza o zločinima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– SAD su učinile sve što je bilo moguće da izbegnu odgovornost za kriminalne aktivnosti svojih specijalnih službi i kompanija koje se bave špijunažom, prisluškivanjem i krađom identiteta – dodao je ruski diplomata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter