Izvor: Tanjug
15.08.2022 u 19:15
0

Ruski mediji otkirvaju: Državljaninu Velike Britanije Džonu Hardingu, Hrvatu Vjekoslavu Prebegu i Šveđaninu Matijasu Gustafsonu preti SMRTNA KAZNA!

 Sud u Donjecku optužio je pet stranih državljana koji su zarobljeni u borbi sa ukrajinskim snagama da su plaćenici i naveo da bi trojica mogla da budu osuđena na smrtnu kaznu, javili su ruski mediji.

Državljanin Velike Britanije Džon Harding, Hrvat Vjekoslav Prebeg i Šveđanin Matijas Gustafson, koji su zarobljeni u lučkom gradu Marijupolju i njegovoj okolini, suočavaju se sa mogućom smrtnom kaznom, javio je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruska agencija je prenela navode sudije da će suđenje biti nastavljeno početkom oktobra, preneo je Rojters.

Ruska svemirska agencija Roskosmos je prvi put predstavila fizički model nove ruske svemirske stanice!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter