Izvor: Sputnjik
08.12.2022 u 09:22
0

SANKCIJE NAS NEĆE NATERATI DA ODUSTANEMO OD SVOJE POLITIKE! Iz Moskve poručuju da su mere novi pokušaj američke administracije da „utole sankcionu žeđ“

Američke sankcije neće naterati Moskvu da odustane od svog političkog kursa, a nove ograničavajuće mere koje se tiču ruskog izvoza nanose štetu stranim partnerima, saopštila je ambasada Rusije u Vašingtonu.

Evropska komisija predložila je uvođenje devetog paketa sankcija Rusiji i proširivanje liste sankcionisanih lica i entiteta!

Podsetimo, Sjedinjene Države su ranije uvele sankcije protiv 24 kompanije, među njima i protiv 10 pravnih lica iz Rusije, zbog, kako se navodi, aktivnosti usmerenih protiv nacionalne bezbednosti ili političkih interesa Amerike u inostranstvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U ambasadi Rusije su ocenili da su mere novi pokušaj američke administracije da „utole sankcionu žeđ“. Kako su ukazali, protiv nekih kompanija se sankcije uvode drugi put.

– Takvi koraci samo potvrđuju neefikasnost američkih nelegitimnih mera. Ukazuju na to da su se istrošila sredstva za vršenje pritiska na Rusiju. Slični ‘ispadi’ SAD nemaju nikakvu perspektivu. NJima se ne može postići željeni rezultat – da se naša zemlja natera da odustane od suverenog kursa u spoljnoj politici i zaštiti nacionalnih interesa – ističe se u saopštenju ruske misije. 

Takođe se ukazuje na štetan uticaj pritiska Vašingtona na privatni biznis i ističe da štetu od takvih mera pre svega trpe inostrani partneri.

– To je rezultat netržišnih inicijativa Bele kuće s ciljem da se ruski izvoz istisne sa svetskih prehrambenih i energetskih tržišta – navode u ambasadi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter