Izvor: Tanjug
14.10.2023 u 22:50
5

ŠARL MIŠEL ZVANIČNO SAOPŠTIO: U utorak vanredni sastanak Evropskog saveta o ratu Izraela i Hamasa

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel saopštio je da će u utorak, 17. oktobra, biti održan vanredni video-sastanak lidera Evropske unije tokom kojeg će se razgovarati o ratu Izraela i palestinske militantne grupe Hamas.

„Hamasovi brutalni teroristički napadi na Izrael prošle subote doveli su do tragičnog gubitka preko hiljadu nevinih izraelskih civila. Taoci moraju biti pušteni odmah i bez ikakvih preduslova. Nema opravdanja za teror“, navodi se u Mišelovom saopštenju.

ŠARL MIŠEL NE MENJA STAV: „Evropska unija će masovno povećati proizvodnju municije za slanje u Ukrajinu!“

On je dodao da je EU u potpunosti solidarna sa izraelskim narodom i žrtvama terorističkih napada i naglasio da Izrael ima pravo da se brani u skladu sa međunarodnim pravom.

Mišel je naveo da se istovremeno u Pojasu Gaze odvijaju tragične scene „koje su rezultat opsade i nedostatka osnovnih potrepština u kombinaciji sa granatiranjem“.

„U svetlu ovoga, želeo bih da sazovem vanredni sastanak Evropskog saveta koji će se održati putem video-linka u utorak, 17. oktobra u 17.30 časova. Od najveće je važnosti da Evropski savet, u skladu sa Ugovorima i našim vrednostima, usaglasi zajedničku poziciju i uspostavi jasan jedinstveni pravac delovanja koji odražava složenost situacije koja se odvija“, naveo je Mišel.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “ŠARL MIŠEL ZVANIČNO SAOPŠTIO: U utorak vanredni sastanak Evropskog saveta o ratu Izraela i Hamasa”

  1. Stvar je tako jednostavna ali mozgovima i dzepovima koji su trenutno na vlasti po zapadnim ztv demokratijama a slični su uvek i bili i u prošlosti , govori da sve ide iz jednog centra (kog) , neće uraditi baš to što bi inače morali da urade da kojim slučajem postoji pravna, moralna i svaka druga odgovornost na ovome svetu ne bi se smelo to raditi ovako , ne, oni će gledati i ovoga puta da unište još kolko može ljudi , žena i dece na Zemaljskoj kugli, dok god se to dozvoljava od strane onih koji će svakako biti uništeni (Pravoslavci, Muslimani, Jevreji, Romi ) biće tako . Šta nam to govori , pa Putine Nacizam još uvek vlada i nikada nije ni prestajao , ali i taj nacizam ide odnekle, odakle .

    1
    0
    Odgovori
  2. Svi redom političari po celom svetu bi trebali da prodju psihološki i psihijtarijski pregled, ovako ne znamo, mi gradjani po državama sveta , sa kim imamo posla .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter