Izvor: Sputnik Srbija
30.07.2022 u 17:36
0

SI ĐINPING: Pojačaće se borbena gotovost oružanih snaga tako što će se obučiti kadrovi koji će moći da odgovore zahtevima „NOVE EPOHE“

Kineski predsednik Si Đinping je, govoreći na događaju održanom u Politbirou Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, naložio da se pojača borbena gotovost oružanih snaga tako što će se obučiti kadrovi koji će moći da odgovore zahtevima „nove epohe“, prenela je agencija „Sinhua“.

KONAŠENKOV O NAPADU NA ZATVOR: Svu političku, krivičnu i moralnu odgovornost za krvavo ubistvo Ukrajinaca snose lično Vladimir Zelenski, njegov zločinački režim i Vašington koji ih podržava

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Kadrovska strategija je od velikog značaja za realizaciju cilja komunističke partije da transformiše kinesku vojsku u oružane snage svetskog nivoa“, istakao je on.

Kineski predsednik je takođe naglasio da je za svet nastupila epoha previranja i nestabilnosti, kao i da Peking mora da uzme u obzir te promene prilikom fomiranja nacionalne bezbednosti.

Ranije je kineski predsednik u telefonskom razgovoru sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom upozorio američkog lidera o opasnosti u mešanja spoljnih sila u tajvansko pitanje, poručivši mu da „ko se igra vatrom, taj se i opeče“.

Kineski lider je ovo izjavio povodom planirane turneje predsedavajuće Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelosi tokom koje će posetiti Japan, Južnu Koreju, Maleziju i Singapur. Pored toga, bilo je pretpostavki da će posetiti i Tajvan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter