Izvor: Sputnik Srbija
15.09.2022 u 14:22
0

SI ĐINPING: Spremni smo da zajedno sa Rusijom damo primer odgovorne svetske sile i odigramo vodeću ulogu!

Pokušaji stvaranja unipolarnog sveta neprihvatljivi su za većinu zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa kineskim predsednikom Si Đinpingom na marginama samita Šangajske organizacije za saradnju (ŠOS) u Samarkandu.

Sa svoje strane, predsednik Kine istakao je da je Peking spreman da zajedno sa Moskvom povede svet koji se menja na put održivog razvoja.

PUTIN NA SASTANKU SA SI ĐINPINGOM: Sada je zadatak obezbediti jačanje ŠOC kao platforme za konstruktivnu saradnju!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Spremni smo da zajedno sa našim ruskim kolegama damo primer odgovorne svetske sile i odigramo vodeću ulogu kako bismo izveli svet koji se ubrzano menja na put održivog i pozitivnog razvoja“, rekao je Si.

On je takođe izrazio spremnost za razmenu mišljenja sa Putinom o međunarodnoj agendi i pitanjima od zajedničkog interesa.

Predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao je u Samarkand u Uzbekistanu na samit ŠOS-a, a na marginama tog događaja šef ruske države će održati niz bilateralnih sastanaka. Samit se održava 15. i 16. septembra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter