Izvor: Sputnik Srbija
15.09.2022 u 14:17
0

PUTIN: Pokušaji stvaranja unipolarnog sveta neprihvatljivi su za većinu zemalja!

Pokušaji stvaranja unipolarnog sveta neprihvatljivi su za većinu zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa kineskim predsednikom Si Đinpingom na marginama samita Šangajske organizacije za saradnju (ŠOS) u Samarkandu.

„Pokušaji stvaranja unipolarnog sveta poprimili su o poslednje vreme apsolutno nakazne obrise i apsolutno su neprihvatljivi za ogromnu većinu država na planeti“, rekao je Putin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUTIN NA SASTANKU SA SI ĐINPINGOM: Sada je zadatak obezbediti jačanje ŠOC kao platforme za konstruktivnu saradnju!

Za Šangajsku organizaciju za saradnju važno je da ojača svoju ulogu kao platforme za konstruktivnu saradnju, dodao je ruski predsednik.

Putin je napomenuo da ova organizacija uključuje zemlje sa različitim kulturnim i civilizacijskim tradicijama, spoljnopolitičkim smernicama i modelima nacionalnog razvoja.

„Ipak, izgradnja rada na principima ravnopravnosti i uzajamne koristi, poštovanja uzajamnog suvereniteta i odbijanje mešanja u unutrašnje stvari, omogućili su da se ova organizacija u kratkom istorijskom periodu pretvori u efikasan mehanizam multilateralne saradnje“, rekao je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter