Izvor: Tanjug
08.11.2021 u 20:11
0

SIRIJA: Eksplozija iznad Homsa i drugog priobalnog grada Tartusa!

Mediji su izvestili  danas da je sirijska protivvazdušna odbrana presrela izraelski napad na lokacije u centralnim i priobalnim regionima zemlje.

PROČITAJTE JOŠKINESKI AUTO GIGANT GILI UŠAO U TRKU SA DRUGIM PROIZVOĐAČIMA AUTOMOBILA: Predstavljen novi električni polu- kamion!

Mediji su ranije saopštili da protivvazdušna odbrana presrela „neprijateljske ciljeve“ iznad jednog sela nedaleko od grada Homsa, nakon što su se čule eksplozije iznad Homsa i drugog priobalnog grada Tartusa.

PROČITAJTE JOŠGRANATIRANJE AZERBEJDŽANSKIH TRUPA U BLIZINI GRADA ŠUŠA: Jedan civil je ubijen, dok je troje civila ranjeno!

Sirijska vojska je u svom saopštenju navela da je napad došao iz pravca severno od Bejruta, da je protivvazdušna odbrana uspela da obori većinu lansiranih projektila i da su u napadima ranjena dvojca vojnika, kao i da je pričinjena materijalna šteta.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter