Izvor: Kurir
23.03.2024 u 12:48
4

SIROMAŠNI MIGRANT IZ TADŽIKISTANA VOĐA TERORISTIČKE GRUPE: Nije imao posao, onda mu je prišao Abdula i upitao ga: „Da li hoćeš da ubijaš za novac?“(VIDEO)

Margarita Simonjan, glavna urednica RT, objavila je snimak ispitivanja muškarca za koga tvrdi da je vođa terorističke grupe koja je ubila više od 140 ljudi u Moskvi.

– Evo i vođe – napisala je Simonjan na snimku.

Muškarac na snimku govori tadžički jezik i njegove reči prevodi žena.

„Živeli smo u hostelu sa drugim migrantima iz Tadžikistana. Dugo nisam mogao da nađem posao. Onda mi je neko zvao Abdula poslao poruku i ponudio da ubijam ljude za novac“, rekao je.

Navodi da su živeli u hostelu koji se nalazio u Dmitrovki kraj auto-puta.

Osumnjičeni je rekao da su kupili auto i da je komunicirao sa Abdulom i Muhamedom.

Simonjan je prethodno objavila i snimak saslušanja teroriste koji je nakon hapšenja priznao da je učestvovao u terorističkom napadu na koncertnu halu Krokus u Moskvi!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “SIROMAŠNI MIGRANT IZ TADŽIKISTANA VOĐA TERORISTIČKE GRUPE: Nije imao posao, onda mu je prišao Abdula i upitao ga: „Da li hoćeš da ubijaš za novac?“(VIDEO)”

  1. Sad treba pronaci Abdulu. Ako se dokaze da je istina da ih je Abdula platio da izvrse teroristicki napad treba ih sve objesiti javno za noge i pustiti da skapavaju u mukama.

    4
    0
    Odgovori
    • Šta god da im uradiš, malo je, nema dovoljno stroge kazne za takve. Bog će da im sudi. Nažalost ništa ne može da vrati stradale, neka im je slava!

      2
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter