Izvor: Sputnik Srbija
08.08.2022 u 13:20
0

SNAŽNE OPTUŽBE IZ RUSIJE: Kijev izvršio novi akt nuklearnog terorizma radi izazivanja humanitarne katastrofe u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti

Kijevski režim je 7. avgusta izvršio novi akt nuklearnog terorizma na objektima energetske infrastrukture radi izazivanja humanitarne katastrofe u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

„U Zaporoškoj atomskoj centrali došlo je do skoka napona koji je izazvao dimljenje u razvodnom mehanizmu stranice. Aktivirao se sistem zaštite koji je isključio napajanje“, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IZRAEL PONOVO OTVORIO GRANIČNE PRELAZE U POJASU GAZE

Vatrogasci su uspeli da likvidiraju dimljenje. Da bi se sprečilo narušavanje rada nuklearke tehničko osoblje elektrane je smanjilo kapacitet 5. i 6. bloka do 500 MV.

Granatiranje je izvedeno iz područja Marganeca.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov pozvao je zapadne države da iskoriste uticaj koji imaju na ukrajinske vlasti kako bi se prekinulo granatiranje Zaporoške centrale.

On je upozorio da bi to moglo imati katastrofalne posledice za ogromnu teritoriju, za celu Evropu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter