Izvor: Tanjug
13.05.2022 u 20:23
0

Šojgu i američki ministar odbrane Lojd Ostin postigli dogovor OKO OVOG VAŽNOG PITANJA!

Američki ministar odbrane Lojd Ostin razgovarao je danas sa ruskim ministrom odbrane Sergejem Šojguom tokom koga je pozvao na hitan prekid vatre u Ukrajini i naglasio važnost održavanja linija komunikacije, saopštio je Pentagon.

To je bio prvi put da je Ostin razgovarao sa Šojguom od 18. februara, naveo je portparol Pentagona DŽon Kirbi u saopštenju, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

I rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je situacija u Ukrajini bila među temama o kojima su telefonom razgovarali ruski ministar odbrane Sergej Šojgu i američki ministar odbrane Lojd Ostin, preneo je TAS S.

RASKOL U EVROPI zbog mogućeg ulaska Finske i Švedske u NATO

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je na inicijativu američke strane imao telefonski razgovor sa američkim ministrom odbrane Lojdom Ostinom, navedeno je u saopštenju.

Razgovarano je o aktuelnim pitanjima međunarodne bezbednosti, uključujući situaciju u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter