Izvor:
07.03.2024 u 11:01
0

ŠOK! DA LI ĆE TRAMP MORATI DA NASTUPI KAO SAMOSTALNI KANDIDAT? Krenuće SAM u ovom slučaju

Analitičarka Centra za stratešku analizu Biljana Šahrimanjan Obradović  je, odgovarila na pitanje zašto "Njujork tajms" piše o kandidaturi bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa kao tragediji za Republikansku stranku i SAD.

Obradovićeva je rekla da je pitanje da li će republikanci da glasaju da Tramp bude njihov kandidat, jer, napominje ona, iako on može da pobedi u određenim državama, to ne znači da će republikanska partija da prihvati da glasa da on bude njihov kandidat za predsednika.

EVROPU OČEKUJE VELIKI RAT? UKRAJINA JE SAMO POČETAK: Nema nade za mir, strateški cilj Zapada je UNIŠTENJE RUSIJE

„Ukoliko republikanska partija to ne prihvati, onda je njemu jedina opcija da ide kao samostalni kandidat, a onda samim tim on nema šanse. Za Ameriku mislim da Tramp sada nije dobar izbor zato što je on dosta ekscentričan, jeste on doneo neke dobre odluke za vreme svoje kandidature, ali sada vidimo da su Bajden i demokrate pokazale Amerikancima da mogu da imaju dobar životni standard, da je sada najmanja zaposlenost u SAD i da ih rat u Ukrajini nije oštetito“, navela je ona.

Obradovićeva je dodala da smatra da Amerikanci neće glasati za Trampa ukoliko on izađe na predsedničke izbore protiv Bajdena jer im, prema njenim rečima, treba mirna i sigurna budućnost.

„Velika je zanimljivost da Niki Hejli još uvek ne može da pobedi Trampa, a da po svim statistikama, ukoliko bi Niki Hejli trčala za predsednika da bi ona imala šanse da pobedi Bajdena. Zato je pitanje za šta će se odlučiti republikanci“, poričila je analitičarka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter