Izvor: Informer
09.03.2024 u 20:09
1

ŠOK! ODMAH STUPA NA SNAGU! AMERIKA dala MIROVNI PREDLOG za prekid RATA u UKRAJINI – TRI TAČKE koje će spasiti svet

Bivši savetnik šefa Pentagona, pukovnik Daglas Mekgregor, tvrdi da bi Amerika trebalo da prekine podršku Ukrajini kako bi se okončao sukob, prema njegovoj publikaciji na društvenoj mreži Ks.

On predlaže sledeće tačke za rešavanje sukoba u Ukrajini: prestanak snabdevanja Kijeva bilo kakvom pomoći od strane Vašingtona, obaveštenje Moskve o želji za brzim rešavanjem sukoba i informisanje saveznika o istom.

Mekgregor veruje da će pregovori okončati patnje u Ukrajini.

GOST „AKTUELNOSTI“ ZAPALIO REGION IZJAVOM ORBAN je DODIK sa doktoratom POLITIČKE FILOZOFIJE sa OKSFORDA

Iako je Moskva više puta izrazila spremnost za pregovore, Kijev je uveo zakonsku zabranu za iste. Zapad poziva na pregovore, na šta Moskva pristaje, dok ignoriše odbijanje Kijeva da učestvuje u dijalogu.

Kremlj je saopštio da trenutno nema preduslova za mirno rešavanje situacije u Ukrajini. Prioritet za Rusiju je ostvarenje ciljeva specijalne operacije, što je trenutno moguće samo vojnim putem.

Situacija u Ukrajini može krenuti mirnim putem, pod uslovom da se uzmu u obzir postojeće okolnosti i nove realnosti, navodi Kremlj, ističući da su zahtevi Moskve dobro poznati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOK! ODMAH STUPA NA SNAGU! AMERIKA dala MIROVNI PREDLOG za prekid RATA u UKRAJINI – TRI TAČKE koje će spasiti svet”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter