Izvor: Kurir
11.09.2023 u 22:40
5

ŠOKANTNA TVRDNJA POZNATOG PILOTA O TERORISTIČKOM NAPADU 11. SEPTEMBRA: „Nisu pronađeni OSTACI AVIONA – SVE JE BILA DOBRO SMIŠLJENA OPERACIJA!“ (VIDEO)

Povodom pretnje bivšg ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva upućene SAD kada je uoči godišnjice terorističkog napada na kule i bliznakinje u Njujorku izjavio da bi SAD uskoro mogle da dožive napad poput onog 11. septembra 2001, samo što bi taj napad mogao da bude nuklearnim ili biološkim oružjem, u emisiji Usijanje gostovao je Stevan Ignjatović, pilot u penziji.

Pre nego što počnem priču sa vazduhoplovne strane, ako mogu da pročitam citat iz jedne knjige Matijasa Brejkersa i Kristijana Valtera koji glasi:

„Ono što smo doživeli 11. septembra jeste razulet do najsitnijih detalja isplanirane tajne operacije koju je u našoj zemlji omogućilo jedno fašističko rukovodstvo. Tim ljudima se mora suditi ako ne pred našim kongresom onda svakao pred međunarodnim sudom u Hagu“.

To je izjavio bivši službenik nacionalne bezbednosti NSA, specijalizoivan za elektronska nadgledanja.


Zatim, takođe, citat:

„Bez podrški tajnih službi teroristi ne bi mogli da izvedu ovu terorističku operaciju sa avionima.“

– To su njihove izjave povodom ovoga slučaja. Peti avion nije poleteo, jer je Kondoliza Rajs javila da ne poleće zato što je u njemu trebalo da bude njen rođak koji je trebalo da dođe za Njujork. Sve ovo ostalo tipa: „Putnici se tukli sa upravljačima aviona“ ili „Avion pogodio Pentagon!“ to je su sve bezvezne izjave. Avion nije pogodio Pentagon – rekao je Ignjatović i dodao:

– Prvo svi ovi teroristi koji su učestvovali u akciji, njih 15 je živelo u Americi već neki vremenski period i izučavalo razne škole. Samo četvoro terorista je došlo sa strane. Vi da upravljate Bingom 747 koji je navodno udario u Pentagon, morate da ima ozbiljnu pilotsku obuku.

Ističe da ostaci aviona nisu pronađeni nakon napada:

– Nigde nije pronađen nijedan ostatak aviona posle udara u Pentagon. Sigurnosne kamere su snimile krstareću raketu koja je u niskom letu pogodila zgradu Pentagona i to znate gde? U centar odeljenje za vezu što je centar američke vojske što se tiče veze širom sveta. Avion kad se sruši ostaju delovi. Ovde krilo, tamo stajni trap i td. A ovde nigde ničega, osim jednog malog motorčića za šta je ustanovljeno da je to pogonski motor rakete koja se koristila. Aviona nije ni bilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “ŠOKANTNA TVRDNJA POZNATOG PILOTA O TERORISTIČKOM NAPADU 11. SEPTEMBRA: „Nisu pronađeni OSTACI AVIONA – SVE JE BILA DOBRO SMIŠLJENA OPERACIJA!“ (VIDEO)”

  1. O tome uporno pricam, zan i moj nacelnik pukovnik da sma odmah rekla da je to namestaljka , kao mala moj tata je kupovao jedan casopis , cudim se kako se niko ne seca tog fantasticnog casopisa , on je bio tada preteča Interneta ali u papirnoj formi, zvao se IZBOR , dimenzija je bio manjeg od A4 formata , tu ste imali da procitate sve sto je bilo zanimljivo a objavljeno u casopisima u celom svetu, tako je bio i clanak o kulama bliznakinjama , da su one postale nesigurne i da bi se jednog dana trebale srusiti . Dalje ne treba da pricam , taj casopis sam verovatno citala kada sma imala oko 16 godina . Mozda su ga izdavali Hrvati a mozda i nisu , to ne znam .
    Ali važno je posle svega imati u vidu STA SU SVE U STANJU DA URADE , STA SU URADILI SVOM NARODU , MADA ONI NEMAJU SVOJ NAROD , ALI IMATI I U VIDU DA SU TU U KULAMA RADILI I JEVREJI i VEĆINA NJIH TOG DANA NISU DOSLI NA POSAO SEM SASVIM MALO NJIH .

    0
    0
    Odgovori
  2. Desilo se to nesto 11 Septembra.Kad tad ce se saznati kako su sami srusili te zgrade,Ali koga vise briga za to.Nikoga vise nije briga ni sta se desilo pre 2 dana.

    14
    0
    Odgovori
  3. Pronadjite casopis Izbor doduse davnih dana je izlazio jednom mesecno, format mu je bio A5 ali malo produženi u visisnu , mogao je da se kupi na trafikama , casopis se sastojao od najinteresantnijih clanaka prevednih iz mnogih inostranih casopisa iz celoga sveta , tu je jednog dana bio clanak da se te kule moraju srusiti jer su sagradjene lose i vrlo su rizicne .

    12
    0
    Odgovori
  4. Francuzi du odmah primetili da ništa od toga ne odgovara istini, nije logično…. i još i knjigu o tome napisali. Na sve su spremni i bez ikakvih su, skrupula. Kolumbo, p. ti materina, znatiželjna.,

    5
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter