Izvor: Sputnik Srbija
29.08.2022 u 15:36
0

ŠOKANTNE TVRDNJE: Pokušaji Zapada da angažuje pilote sovjetskih aviona iz Poljske i drugih istočnoevropskih zemalja nisu uspeli, a oni koji su na takve ugovore pristali „već u grobovima ili bolnicama“!

Ruska avijacija i protivvazdušna odbrana faktički su likvidirale kvalifikovani letački sastav vazduhoplovnih snaga Ukrajine, rekao je novinarima vojno-diplomatski izvor.

„Sav iole kvalifikovani letački sastav bivših vazduhoplovnih snaga Ukrajine – aviona MiG-29, Su-27 i Su-25 – praktično je likvidiran efikasnim dejstvima ruske avijacije i protivvazdušne odbrane“, rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Kijev je za borbene zadatke angažovao polaznike Vojnog instituta Vazduhoplovnih snaga Ukrajine u Harkovu, koji nisu imali vremena da se obuče do kraja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OPASNO UPOZORENJE ZAHAROVE: Situacija na Kosovu je na ivici međuetničkog sukoba, posrednički napori EU da uspostavi dijalog pokazali su nemoć Brisela

Izvor je dodao da pokušaji Zapada da angažuje pilote sovjetskih aviona iz Poljske i drugih istočnoevropskih zemalja takođe nisu uspeli, a da su oni koji su na takve ugovore pristali „već u grobovima ili bolnicama“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter