Izvor: Alo
09.07.2021 u 12:48
0

SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD U PODMOSKOVLJU

Kako se navodi, mladić je pristupio teroristima na ličnu inicijativu, a u junu je osmislio plan napada na neki od objekata u Moskovskom regionu.U Podmoskovlju je priveden pripadnik terorističke organizacije Islamska država zbog sumnje da je pripremao podmetanje eksplozivne naprave u nekom od objekata u toj oblasti.

VAŽNO:

LANČANI SUDAR NA DUŠANOVCU izazvao kolaps u saobraćaju

NA DNU KOFERA 166.000 NEPRIJAVLJENIH EVRA: Carinici na Gradini sprečili pokušaj krijumčarenja

VULIN APELUJE: Vodite računa o deci na rekama i bazenima

ZATRESLA SE AMERIKA: Jak zemljotres pogodio Kaliforniju, osetio se i u San Francisku

POBEDOM U LEGENDU: Ako osvoji 20 grend slem titula Djoković je blizu rušenja rekorda Roda Lejvera

U Podmoskovlju je priveden pripadnik terorističke organizacije Islamska država zbog sumnje da je pripremao podmetanje eksplozivne naprave u nekom od objekata u toj oblasti.

U pitanju je 21-godišnji državljanin jedne od susednih država, rekla je pomoćnica rukovodioca Istražnog komiteta za tu oblast Olga Vradij, prenosi Sputnjik.

Protiv njega je pokrenut krivični postupak.

„Privedena osoba je osumnjičena za učešće u aktivnostima terorističke organizacije. Teroristički napad je osujećen“, dodala je ona.

Kako se navodi, mladić je pristupio teroristima na ličnu inicijativu, a u junu je osmislio plan napada na neki od objekata u Moskovskom regionu za šta je nabavio sve što je potrebno za izradu eksplozivne naprave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter