Izvor: sputniknews.com
19.04.2022 u 18:05
0

SRAMNO! Međunarodna hajka na rusku šampionku! Oduzeli joj zastavu Rusije, a sad je i izbrisali! (VIDEO)

Tamara Tansjkužina, sedmostruka šampionka u igri dame, suspendovana je sa svih takmičenja i njeno ime je izbrisano sa rang liste, objavio je selektor ruske reprezentacije Jurij Čertok, okrivljujući predsednika Svetske federacije u igri dame Jaceka Pavličkog.

Tansjkužina je bila na meti i na jednom od prethodnih takmičenja, kada je upravo u Poljskoj i to u momentima dok je njena partija trajala, uklonjena zastava Rusije koja se nalazila pored njenog imena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Prateći ideju svog zemljaka, poljskog ministra kulture i nacionalne baštine Pjotra Glinskog, Pavlički je lično zahtevao uklanjanje imena Tamare Tansjkužina sa zvanične internet prezentacije organizacije koju vodi. Ja sam takođe izbrisan iz listinga, ne samo kao selektor, već i kao tehnički specijalista i administrator na tom internet sajtu“, naveo je Čertok.

ZAMRZAVANJE BEZ PRESEDANA! Rusija sprema tužbe kako bi povratila svoje međunarodne rezerve!

Tansjkužina, sa druge strane, odbacuje takvu odluku.

„Pokrenuta je hajka protiv mene jer sam podržala ruski stav u vezi sa vojnom operacijom u Ukrajini. Zbog toga je protiv mene pokrenuta peticija, peticija za moje brisanje iz sporta i samo su me obrisali, bez davanja obrazloženja. Za mene ova odluka nije zvanična“, istakla je sedmostruka svetska šampionka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter