Izvor: sputniknews.com
19.04.2022 u 18:27
0

Danas-sutra će biti rešeno pitanje Azova! Grupa dobrovoljaca krenula iz Čečenije za Donbas! (VIDEO)

Čečenski lider Ramzan Kadirov saopštio je da će danas-sutra biti rešeno pitanje ekstremista „Azova“ koji se kriju u fabrici „Azovstalj“ u Marijupolju.

Druga grupa dobrovoljaca krenula je iz Groznog u Donbas. Među njima su stotine predstavnika naroda Rusije, izjavio je čečenski lider Ramzan Kadirov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Danas smo ispratili još jednu grupu patriota u LNR i DNR da učestvuju u specijalnoj operaciji. Dobrovoljce su na slavni put ispratili… predsednik parlamenta Čečenske Republike Magomed Daudov i ministar unutrašnjih poslova Čečenije Ruslan Alhanov“, saopštio je Kadirov na svom Telegramu.

Snage Donjecka likvidirale 56 ukrajinskih neonacista za 24 sata! Nastavljaju se napadi na položaje AZOVA! (VIDEO)

On je napomenuo da je multinacionalna Rusija uvek bila „snažna u svom jedinstvu pred zajedničkom pretnjom“.

„Tako je bilo i tokom Drugog svetskog rata, a isto jedinstvo vidimo i danas u redovima Oružanih snaga i dobrovoljačkih jedinica. To je posebno primetno na primeru stotina predstavnika raznih naroda koji dobrovoljno odlaze iz Čečenske Republike da učestvuju u specijalnoj operaciji u Ukrajini“, dodao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter