Izvor: Kurir.rs
29.07.2023 u 20:24
0

SRPSKE TURISTE ŠOKIRALA ČUDNA POJAVA NA NEBU IZNAD GRČKE: Snimili leteća svetla, a evo kako ih objašnjavaju (VIDEO)

Nebo iznad Grčke tokom protekle noći bilo je obasjano neobičnim svetlima koja su zbunila srpske turiste u mestu Nikiti, odakle se ova pojava jasno videla.

POGNITE GLAVU, ZOVITE MOSKVU U POMOĆ: Bez ruskih hidroaviona Grčka ne može da pobedi požare

Kako se može videti na snimku koji je jedan Srbin objavio na Fejsbuk grupi „Grčka info“, sve je delovalo kao da se zvezde u nizu kreću nebom. Ubrzo je autor snimka dobio potvrdu da baš to i jeste slučaj. Odnosno da se upravo tako zovu sada već čuveni sateliti.

Naime, malo je bilo onih koji su se iznenadili onime što vide, navodeći da je takva pojava viđana i na nebu iznad Beograda pre dve godine, ali i više puta baš iznad Grčke. Reč je, kako su redom nabrajali o čuvenom „Starlinku“, čije ime na engleskom (zvezdana veza) i pojašnjava izgled ove pojave.

– Sateliti koji su pušteni pre par godina pa se sada opet vide i viđaće se. Ilon Mask proizvod. Mislim da je naziv Starlink ili nešto tako, ideja je da se stvori internet mreža za ceo svet, tako nešto – glasio je komentar sa najviše podrške.

Drugi su to pak kratko i jasno navodili o čemu je reč:

– Novi sateliti za Starlink mrežu, idu na svoje pozicije – napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

Bilo je i onih duhovitih koji su iskoristili priliku da se našale.

– Retka pojava. Stari Grci su verovali da ista najavljuje velike gužve, kilometarske kolone na granici – napisao je jedan član grupe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter