Izvor: TANJUG
19.10.2022 u 17:52
0

STAV SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE: Korona ostaje pretnja na globalnom nivou

Svetska zdravstvena organizacija saopštila je danas da korona ostaje pretnja na globalnom nivou gotovo tri godine nakon što se pojavila pandemija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONEROSU 

SZO je saopštila da sve države treba i dalje da pomno prate situaciju u vezi sa koronom i da promovišu da najosetljivije grupe stanovništva treba da budu vakcinisane.

Iako postoje mišljenja u javnosti da je pandemija okončana u pojedinim delovima sveta, korona i dalje ugrožava zdravlje svetske populacije, ukazala je agencija Ujedinjenih nacija, navodeći da i dalje veliki broj ljudi umire od korone u odnosu na broj smrtnih slučajeva od drugih virusa.

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhan Gebrejesus izjavio je danas da je pandemija iznenadila na početku i da može ponovo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter