Izvor: RT
23.11.2023 u 09:34
1

STIGLO APOKALIPTIČNO UPOZORENJE IZ ČEŠKE! NATO pakt SPREMA SVE VAZALE ZA INVAZIJU NA RUSIJU – LAVROV: „SPREMNI SMO“!

Prag, ali i druge članice NATO Rusiju doživljavaju kao pretnju broj jedan u Evropi, što implicira potrebu da se pripreme za takvu pretnju

Evropske vojske se spremaju za sukob „visokog inteziteta“ s Rusijom koju vide kao glavnu pretnju za Evropu, kaže predsednik Češće Petar Pavel, prenosi „Blesk“.

 – Ne samo Češka, već i NATO Rusiju doživljava kao pretnju broj jedan u Evropi, a to implicira potrebu da se realno pripremimo za takvu pretnju. Sve armije to shvataju ozbiljno – pojasnio je Pavel na sastanku predsednika Višegradske četvorke (Češka, Slovačka, Mađarska i Poljska).

Njegove izjave se kose sa nedavnom izjavom generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga koji je pre dva dana rekao da NATO ne vidi nikakvu neposrednu vojnu pretnju iz Rusije upućenu članicama saveza.

TZV. MAGIČNE VIŠNJE IH KIDAJU KAO PETELJKE: Infiltrirali se među PALESTINCE – SAD načinile ISTORIJSKI KORAK ka brutalnom razaranju

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova je više puta iskazivalo spremnost Moskve za dijalog sa NATO, ali na ravnopravnoj osnovi, dok Zapad mora da napusti politiku militarizacije kontinenta, koji se sprovodi u neviđenim razmerama.

Predsednik Vladimir Putin je ranije istakao da Moskva nije prestala i ne namerava da prekine saradnju sa Evropom i da Rusija nije u sukobu sa evropskim društvom, koje je sve više shvata šta se dešava.

Ako NATO još jednom kaže da ne sme doći do ‘zamrzavanja sukoba’ u Ukrajini, znači da su spremni za sukob. I neka ih, nek ratuju. Spremni smo, kazao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STIGLO APOKALIPTIČNO UPOZORENJE IZ ČEŠKE! NATO pakt SPREMA SVE VAZALE ZA INVAZIJU NA RUSIJU – LAVROV: „SPREMNI SMO“!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter