Izvor: informer
11.02.2024 u 22:15
0

STRAH ZA KARLSONOVU BEZBEDNOST RASTE: Moskva zabrinuta, Peskov zabrinut, Putin je znao i pre intervjua!

Moskva je bila zabrinuta da bi američki novinar Taker Karlson mogao da se suoči sa "progonom" i pre intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, otkrio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je naglasio da  je „postojala zabrinutost da će doći do neke vrste progona Karlsona čak i pre intervjua“, s obzirom da Zapad postaje, kako je naveo, sve nepredvidljiviji.

Peskov je ukazao da je Karslonu nije strana ovakva vrsta pritiska i dodao da mu je intervju doneo veliku popularnost, prenosi RT.

Portparol Kremlja je , komentarišući to što Karslonu mnogi u njegovoj zemlji zameraju što nije postavljao provokativnija pitanja, rekao da je dobro što je to tako jer „da su pitanja bila oštra, takvi bi bili i odgovori“, a „nekima se to ne bi dopalo“.

Peskov je primetio da je Putinov intervju izazvao veliko interesovanje na Zapadu uprkos pokušajima SAD da umanje njegov značaj.

Zvaničnici u Vašingtonu, dodao je, „ne žele da Putinov pogled na svet bude dostupan običnim Amerikancima“… ali, kako je naveo, to se ne može sprečiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter