Izvor: Kurir.rs
29.10.2022 u 15:18
0

STRAVIČAN UDAR KOD UGLJEDARA: Ukrajinske linije zasute termobaričnim raketama, a onda je usledio napad SU-25, Su-34 i Ka-52!

Ruska vojska, snage milicije Donjecke Narodne Republike i uz pomoć Čečenske Rosgvardije i jednica Vagner krenula je u iznenadni napad na položaje ukrajinske armije i koncentraciju trupa koja je zabeležena prethodnih dana.

UKRAJINA GRANATIRALA DONJECK I JASINUVATU: Ispaljeno 10 raketa!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako javljaju izveštači sa fronta napad su započet lansiranjem termobaričkim raketama iz lansera TOS-1A „Solcenpek“, koje su se sručile na selo Pavlovka, gde je bila velika koncentracija ukrajinske vojske i tehnike.

Posle žestokog udara usledio je napad frontovske avijacije sa avionima SU-25 i Su-34 sa nevođenim raketnim zrnima i gravitacionim bombama FAB-250, a onda u trećem talasu usledio je napad borenih helikoptera Ka- 52.

Prve i nepotvrđene informacije govore da je velika koncentracija ukrajinske ovjske razbijena.

Napadi se nastavljaju i dalje naizmenično kombinacijom artiljerijskih i vazdušnih udara.

Za sada nema informacija, da će krenuti neka veća kontroaofanziva i da je ovo samo preventivni napad, da bi se smanjio pritisak zbog velike koncentracije ukrajinske vojske kod Ugljedara.

Žestoki otpor pruža grupacija ukrajinske vojske koja se nalazi ukopana u šumi na koji je trenutno usmeren udar termobaričnog oružja.

Ruski izvori prijavljuju napad duž cele linije fronta na Donjeckom pravcu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter