Izvor: BSC Happy-Alo
16.02.2024 u 09:30
0

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U FABRICI: Poginulo najmanje 11 ljudi

Najmanje 11 ljudi je poginulo, a četvoro povređeno kada se, nakon eksplozije i požara, srušila zgrada fabrike za proizvodnju boja u Nju Delhiju, saopštio je zvaničnik vatrogasne službe.

Požar je izbio sinoć u severnom delu indijske prestonice posle eksplozije u fabrici, a vatra je zahvatila dva magacina i centar za lečenje bolesti zavisnosti koji se nalaze u blizini, prenosi indijska NDTV.

Predstavnik vatrogasne službe izjavio je da je na lice mesta upućeno šest vatrogasnih vozila i da je požar stavljen pod kontrolu u roku od četiri sata.

Četiri osobe povređene u požaru, uključujući policajca, nalaze se na lečenju, a strahuje se da su još dve osobe zarobljene u ruševinama.

U fabrici se čula eksplozija pre izbijanja požara, a zvaničnici sumnjaju da je do eksplozije došlo zbog hemikalija koje su tamo uskladištene, navodi NDTV.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter