Izvor: Tanjug
21.08.2020 u 22:52
0

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U RUSIJI: Srušila se zgrada, ima MRTVIH!

Jedna osoba je poginula, a četiri su teže povređene u eksploziji plina u višespratnici u gradu Jaroslavlju, severoistočno od Moskve.

OVO MORATE ZNATI

PREŽIVELA PAKAO! Porodica iz BiH brutalno PRETUKLA ćerku zbog veze sa Srbinom, tinejdžerki OBRIJALI GLAVU i slomili REBRO?!

NAJGORE DO SADA: Pojas Gaze GORI, ispaljeno 12 raketa!

SUDAR VOZA I AUTOMOBILA KOD LOZNICE: Povređena žena

POTRESNI DETALJI: Poznata muzičarka RASKOMADALA sina (4)?! Neutešni otac objavio SNIMAK! (FOTO, VIDEO)

PRVI PUT U ISTORIJI: Žene na čelu grada

Deo konstrukcije zgrade od drugog do četvrtog sprata se šrušio, a pretpostavlja se da de pod ruševinama nalaze žena i dete, kažu u regionalnoj službi za vanredne situacije.

Iz zgrade u kojoj je nakon eksplozije buknuo požar, evakuisano je 160 stanara.

– Zgrada, koja ima devet spratova, građena je 1992. godine, ima 120 stanova i u njoj živi 342 ljudi, uključujući 64 dece. Požar je ugašen. Tri osobe se nalaze u umerno teškom stanju – saopštila je regonalna služba za vanredne situacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter