Izvor: happy
05.02.2024 u 01:22
0

STRAVIČNA TRAGEDIJA U TEKSASU: Majka spasila decu iz požara, vratila se po bebu, pa preminula sa njom

Kako prenose tamošnji mediji, vatrogasna služba Hjustona stigla je na imanje u ulici Hini nakon dojave o požaru, ali nisu uspeli da spasu ženu

Majka iz Hjustona u Teksasu uspela je da spasi dvoje dece iz požara koji je buknuo u subotu ujutru u njihovoj kući. Naime, onda se vratila u kuću još jednom nakon toga kako bi spasila svoju jednogodišnju bebu, međutim, nije uspela da izađe.

Kako prenose tamošnji mediji, vatrogasna služba Hjustona stigla je na imanje u ulici Hini nakon dojave o požaru, ali nisu uspeli da spasu ženu.

Vratila se u vatru po bebu

Naime, majka se vratila u vatru, nakon što je izvukla svoja druga dva deteta, kako bi pokušala da spase jednogodišnju bebu iz zapaljenog doma, ali nije uspela da se izvuče.

Kako su rekli nadležni, preživele deca su mlađa od 10 godina i o oba deteta se sada staraju rođaci.

„Moja sestra je držala bebu u rukama“


Sestra preminule žene ispričala je za tamošnje medije da je njenu sestru zahvatio plamen i da se nagutala dima.

– Komšije su rekli da je požar izbio verovatno oko 4:30. Moja sestra je izvela moju sestričinu i sestrića i vratila se po bebu, ali rekli su da nije preživela. Beba je bila u njenom naručju – rekla je.

Komšinica čula decu kako dozivaju upomoć

Jedna komšinica koja je videla vatru rekla je da je čula decu kako viču u pomoć na španskom kroz otvor za poštu na njenim vratima nešto pre 5 ujutro

Međutim, kada je došla do svojih vrata, videla je decu bez cipela na kiši i kako trče prema drugom komšiji dok je njihov dom bio u plamenu.

Policija sprovodi istragu kako bi otkrila šta je dovelo do požara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter