Izvor: BSC HAPPY/INDEX.HR
22.12.2023 u 09:43
1

NOVI DETALJI MASAKRA U PRAGU: Student otkrio kako su planirali da naprave zamku ubici (VIDEO)

U pucnjavi koja se dogodila na fakultetu u centru Praga nastradalo je 15 osoba, uključujući napadača, a više od 30 ih je ranjeno, objavila je hitna služba.

Policija je saopštila da je nešto posle 15 sati intervenisala zbog pucnjave na filozofskom fakultetu na Trgu Jana Palaha i da je napadač nakon akcije eliminisan.

Češka vlada proglasila je 23. decembar danom žalosti. Motiv masovnog ubistva još nije poznat.

Jedan od studenata otkrio je na društvenim mrežama da su se nakon što su odjeknuli hici dogovorili da namame napadača.

ČESI ŠALJU MILIONE PORODICAMA ŽRTAVA: Poznato stanje povređenih u pucnjavi u Pragu

– Jedan od nas je trebalo da bude mamac, a drugi da nasrnu na napadača. Od nas šestorice samo jedan se prepao – opisao je preživeli student.

Navodi da je tek kasnije shvatio gde su pogrešili i upozorava druge da ne prave iste greške ako se nađu u sličnoj situaciji.

UBIJEN MONSTRUM IZ PRAGA! Pogledajte snimak akcije specijalaca (VIDEO)

 

Nismo se zabarikadirali kad je počela pucnjava i nismo zvali policiju. Uglavnom smo se trudili da budemo tihi – navodi student i dodaje da su izašli tek kad je policija došla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVI DETALJI MASAKRA U PRAGU: Student otkrio kako su planirali da naprave zamku ubici (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter