Izvor: HAPPY BSC
27.12.2022 u 17:59
0

STUDIJA O VAKCINAMA PROTIV KORONE POKRENULA LAVINU U NEMAČKOJ: Potpredsednik Bundestaga traži hitnu istragu o umrlima

Potpredsednik nemačkog Bundestaga Volfgang Kubicki kaže da bi neobašnjive smrti u roku od 14 dana od vakcinisanja protiv korona virusa trebalo automatski da istraži Institut Paul Ehrlich. Kubickijeva izjava dolazi nakon što je nemačka istraživačka studija pokazala da je 30 odsto smrti koje su se dogodile nakon vakcinisanja uzrokovano samom vakcinom.

KORONA SKANDAL:Izraelsko Ministarstvo zdravlja tvrdi – izgubili smo ugovor sa Fajzerom – nismo sigurni ni da li je potpisan

Nemački list Velt izveštava da se potpredsednik parlamenta, izabran na dužnost 2017. i ponovo izabran 2021., pozvao na studiju koju je sproveo Peter Širmaher, glavni patolog na Univerzitetskoj klinici Hajdeberg, u kojoj su istraživači otkrili u 30 odsto ispitanih smrtnih slučajeva nakon vakcinisanja “da je vakcinisanje uzrok smrti”. “Govorimo o relevantnom broju zbog kojeg je potrebno pristupiti ovom problemu sistemski”, objasnio je Kubicki, dodajući da bi zdravstvene vlasti trebalo da “redovno” sprovode obdukcije ako osoba umre dve nedelje nakon vakcinisanja.

“To takođe ima smisla jer se uslovno odobrenje ovih vakcina dogodilo pod ogromnim vremenskim pritiskom”, priznao je čelnik parlamenta. Obraćajući se na Kubickijev zahtev za više podataka, savetnik za zdravstvenu politiku Unije Bundestaga Tino Sorge složio se da rezultati Širmaherova istraživanja zahtevaju opsežniju istragu.

“Dve godine nakon prvog vakcinisanja protiv korone, krajnje je vreme za otvoreniji pristup nuspojavama i šteti od vakcinisanja”, rekao je Sorge za Velt. “Studija Širmahera je zabrinjavajuća – i zato što pokazuje koliko malo znamo o rizicima vakcine čak i nakon dve godine.”

Sam Širmaher je rekao da njegova studija naglašava različita “neodgovorena pitanja” koja se tiču vakcinisanja i mnoštvo varijabila koje bi mogle da utiču na nepovoljne ishode.

„Postoje važna pitanja na koja nemamo odgovore a koja bi se trebalo da se razjasne bilo kroz sveobuhvatnu registraciju svih nuspojava ili u sklopu novih istraživanja u smislu poboljšanja vakcinisanja, indikacije vakcinisanja i civilne zaštite“, kaže Širmaher i dodaje d ajegov studija pokazuje “da se smrtonosna upala srčanog mišića može dogoditi kao rezultat vakcinisanja mRNA protiv SARS-CoV-2 i da pokazuje tipičnu, jedinstvenu sliku. Mogućnost da neko može da umre od toga takođe je dokazana činjenica,“ podvukao je Širmaher.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter