Izvor: TANJUG
21.10.2022 u 11:57
0

SVE IZVESNIJE DA ITALIJA DOBIJA PREMIJERKU! Đorđa Meloni podržana od desne koalicije

Ðorđa Meloni izjavila je danas da je njena desna koalicija zatražila od italijanskog predsednika Serđa Matarele da je imenuje za premijera Italije na osnovu pobede na izborima 25. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Spremni smo da formiramo novu vladu u najkraćem roku-rekla je Meloni posle konsultacija koalicije sa Matarelom.

U koaliciji sa strankom Meloni Braća Italije su i Forca Italija bivšeg premijera Silvija Berluskonija i Severna liga Matea Salvinija.

Meloni bi kasnije danas mogla da predstavi svoj predlog za članove novog kabineta, i ukoliko Matarela to odobri, ministri bi mogli da polože zakletvu preko vikenda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter