Izvor: BSC Happy
23.08.2023 u 13:02
2

„SVE ŠTO VAM GOVORE JE LAŽ – UKRAJINA JE UNIŠTENA, RUSI POBEĐUJU“: POZNATI AMERIČKI VODITELJ TAKER KARLSON RASKRINKAO ZAPADNJAČKU PROPAGANDU (VIDEO)

Taker Karlson, poznati američki komentator i voditelj obznanio je sve laži koje zapadnjački mediji plasiraju o Ukrajini.

On je tokom medijskog istupanja napomenuo koje se floskule koriste za rat u Ukrajini; od toga da je Putin Hitler, do toga da Ukrajinci snažno napreduju na frotnu. Karslon odlučno kaže da je to sve laž i da istina nije ni između, nego potpuno suprotna od zapadnjačkog spina. Uostalom, poslušajte i sami…

Taker Karlson je imao tokom boravka u Budimpešti pre par dana susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, o kojem su se obojica izjasnili, a koji je bio krajnje interesantan.

POZNATI NOVINAR ODUŠEVLJEN VUČIĆEM: PODELIO utisak NAKON SUSRETA sa PREDSEDNIKOM – evo šta je rekao (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„SVE ŠTO VAM GOVORE JE LAŽ – UKRAJINA JE UNIŠTENA, RUSI POBEĐUJU“: POZNATI AMERIČKI VODITELJ TAKER KARLSON RASKRINKAO ZAPADNJAČKU PROPAGANDU (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter