Izvor: Tanjug
21.10.2022 u 13:05
0

TEŠKO SU RANJENI NAKON UKRAJINSKOG GRANATIRANJA NA MOSTU U HERSONU: Poznato trenutno stanje novinara, ali dalji proces zakonskih parola koje će uslediti!

Stanje troje novinara koji su ranjeni tokom ukrajinskog granatiranja na mostu u Hersonu je ozbiljno, izjavio je danas proruski zamenik guvernera regiona Herson Kiril Stremusov.

KO ZAPRAVO PLANIRA DA UNIŠTI BRANU HIDROELEKTRANE HERSON?! Kijev optužuje Rusiju, Moskva suprotnu stranu!

„Troje novinara je u bolnici, njihovo stanje je ozbiljno. Kod dvoje je za nijansu manje loše“, rekao je Stremusov putem video snimka postavljenog na Telegram kanalu televizije Krim-24.

On je dodao da je pokrenut krivični postupak.

„Žalićemo se svim međunarodnim instancama zbog napada na novinare“, naglasio je Stremusov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dvojica radnika televizije Tavrija iz Hersonske oblasti, i jedan ruski producent, poginuli su u četvrtak tokom ukrajinskog granatiranja na reci Dnjepar u Hersonu, izjavila je danas Jekaterina Gubareva, zamenik guvernera proruruskih vlasti Hersonske oblasti.

Ukrajinska vojska je 20. oktobra izvela 12 raketnih udara na civilni prelaz u Hersonu, pri čemu je 11 raketa oborila ruska protivvazdušna odbrana, a jedna raketa pala u rejon Antonovskog mosta, saopštile su proruske vlasti.

Četiri civila su poginula, a deset je ranjeno kao rezultat bombardovanja ukrajinske vojske, navela je ruska novinska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter