Izvor: Kurir.rs
17.03.2023 u 08:05
0

TLO SE NE SMIRUJE: Dve zemljotresa pogodila Tursku

Dva zemljotresa koja su bila praćena sa nekoliko naknadnih potresa dogodila su se sinoć u Turskoj. Prvi zemljotres dogodio se u provinciji Kahramanmaraš, pet kilometara severno od grada Goksun. Zemljotres je prijavljen u 3:40 ujutro, dogodio se na dubini od pet kilometara i bio je jačine 4,3 stepena po Rihterovoj skali.

Drugi zemljotres jačine 4,1 stepen Rihterou dogodio se ubrzo potom, takođe u provinciji Kahramanmaraš, ovoga puta na jugoistoku grada Goksuna.

Nakon dva zemljotresa usledilo je nekoliko naknadnih potresa jačine između 2,0 i 3,3 stepena Rihterove skale.

SNAŽAN ZEMLJOTRES NA BLISKOM ISTOKU: Jačina 5 rihtera!

U četvrtak uveče, oko 22 časa, prijavljena su još dva zemljotresa u Turskoj, sa epicentrom u Sredozemnom moru.

Takođe u četvrtak, u 13.55 po lokalnom vremenu, zemljotres jačine 5 stepeni Rihterove skale dogodio se na severozapadu Turske, oko 300 kilometara od Istanbula, u blizini gradova Zonguldak i Bolu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter