Izvor: Novosti.rs
07.02.2024 u 11:24
1

TO ĆE BITI KRAJ SVETA: Medvedev izdao dramatično upozorenje od koga se LEDI KRV

RAT sa NATO-om, koji Rusiji nije potreban, ali o kome pričaju lideri zemalja alijanse, neće se voditi po scenariju specijalne vojne operacije – odgovor Rusije će biti asimetričan, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

On je na svojoj Telegram stranici napisao da „šefovi zemalja NATO-a poručuju da „moramo biti spremni za rat sa Rusijom”.

„Iako je Rusija više puta govorila da ne planira sukob sa zemljama NATO-a i EU, nastavlja se krajnje opasno ćaskanje o ovoj temi“, napominje Medvedev.

MEDVEDEV RAZARAJUĆE REALAN: Železnička pruga od juga Španije do Lavova – priznanje da će on biti prestonica Ukrajine

 

„Ako se, ne daj Bože, desi takav rat, onda neće ići po scenariju SVO. Neće se voditi u rovovima artiljerijom, oklopnim vozilima, dronovima i opremom za elektronsko ratovanje“, piše zamenik predsednika Bezbednosti. Saveta.

Podsetio je da je „NATO ogroman vojni blok, stanovništvo zemalja Alijanse broji skoro milijardu ljudi, a njihov ukupan vojni budžet može da dostigne jedan i po bilion dolara“.

„Stoga, zbog neuporedivosti naših vojnih potencijala, jednostavno nećemo imati izbora. Odgovor će biti asimetričan. Za zaštitu teritorijalnog integriteta naše zemlje koristiće se balističke i krstareće rakete sa specijalnim bojevim glavama. To sadrže naše vojne doktrine i svima je dobro poznato. To će i biti ta ozloglašena Apokalipsa. Kraj svega“, rekao je Medvedev.

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TO ĆE BITI KRAJ SVETA: Medvedev izdao dramatično upozorenje od koga se LEDI KRV”

  1. Sce ono sto govore ruski duznosnici moze se objesti macki o rep.
    Jos ce morati malo stisnuti te jadne ruske mase ( kao ovo najnovije da uzimaju sve materijalno od onih koji kritiziraju) i onda ce kao svaku put , to je empirija, puknuti , i oni ce biti izbrisani.
    Takve slicne stvari se cesto desavaju i kod vas.
    To bi vas u neku ruku trebalo veselit jer i onako su vam rusi uzor.
    Jedino ako se logicno gleda to je negativno ali; sve za mit( koji ne postoiji)
    Pa kud puklo da puklo i onda… ( isto svaki put ) kuknjava.
    Eto to je istina.
    Jasno da necete objaviti moj komentar,
    ali on postoji, i netko od redakcije ce ga zasigurno procitati.
    Eto, to su poceci cyber war-a, kaj ne?

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter