Izvor: Kurir.rs/Beta
03.11.2022 u 17:24
0

TRAŽE VOJNU INTERVENCIJU: Bolsonaro pozvao demonstrante da prekinu blokadu puteva, ali da nastave skupove podrške!

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro, koji je na nedavnim izborima izgubio od predstavnika levice Luiza Injacija da Silve, apelovao je na hiljade demonstranata nezadovoljnih izbornim rezultatima da prekinu blokadu puteva i da pronadju druge načine demonstracija pozdravljajući skupove na kojima se poziva na vojnu intervenciju kako bi se on održao na vlasti.

PRVI REZULTATI IZBORA U BRAZILU Bolsonaro u blagoj prednosti u drugom krugu predsedničkih izbora!

Demonstranti su juče u Rio de Žaneiru pozivale vojsku da Bolsonara, zastupnika tvrde desnice, zadrži na funkciji, iako je njegova administracija signalizirala spremnost da preda vlast izbornom pobedniku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bolsonaro je rekao da blokiranje puteva nije deo „legitimnih“ protesta i pozvao demonstrante da izaberu druge načine iskazivanja nezadovoljstva, prenosi Bi-Bi-Si (BBC) Predsednikove pristalice okupile su se po kiši ispred zgrade Istočne vojne komande u Riju jer ne prihvataju da je Bolsonaro izgubio od Da Silve u veoma neizvesnoj i napetoj izbornoj utakmici, prikupivši u drugom krugu izbora 49,1 odsto glasova birača u odnosu na Da Silvu koji je osvojio 50,9 odsto.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter