Izvor: Tanjug
18.02.2022 u 22:12
0

U Rostov stigle prve izbeglice iz Donbasa

Prve izbeglice iz Donbasa stigle su u kamp „Zvezda“ u Rostovskoj oblasti, a očekuje se da će stići do 400 ljudi, izjavio je predstavnik kampa.

Kako je prethodno saopšteno iz samoproglašene Donjecke Narodne Republike, evakuacija koja je počela u petak popodne nastaviće se i tokom noći, a planirana je evakuacija 700.000 ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Inače, situacija se u Donbasu zaoštrila, a ukrajinske snage su granatirale Gorlovku i Zajcevo. 

U Donjecku su se aktivirale sirene za zaštitu stanovništva nakon čega je pokrenuta evakuacija.

Kolone vozila su primećene na putu ka Rusiji, a predsednik Vladimir Putin naložio je da se pripremi sve za dolazak izbeglica u Rostovsku oblast.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter