Izvor: Informer/BSC Happy
12.03.2024 u 09:23
4

UDARNO! POČELA INVAZIJA NA RUSIJU! KRVAVE BORBE u KURSKU I BELGORODU, UKRAJINSKE LEGIJE SMRTI i TEŠKA VOZILA PREŠLI GRANICU VIDEO

Ukrajinske Telegram stranice pišu da je počela operacija „Ruskog dobrovoljačkog korpusa”, takozvane Legije „Sloboda Rusije” i „Sibirskog bataljona”, koji se bore na strani Ukrajine, u Belgorodskoj i Kurskoj oblasti Ruske Federacije.

Oni su pokušali da se probiju u oblasti Kursk i Belgorod, Međutim, ruski ratni dopisnici tvre da su, diverzantsko-jurišne grupe su uništene ili odbačene van ruske granice.

S druge strane, ukrajinski izvori tvrde da borbe na granici još uvek traju.

Legija „Sloboda Rusije“ u svom obraćanju navela da „ilazi na izbore“.

– Dolazimo da vas oslobodimo strašnog siromaštva i straha. Da vas oslobodimo od diktature terorističke organizacije koja je preuzela vlast. Izlazimo na izbore, vratićemo našu zemlju od režima, centimetar po centimetar – kaže se u snimku.

Podsetimo, u maju prošle godine, pripadnici Ruskog dobrovoljačkog korpusa i Legije „Sloboda za Rusiju, sastavljenih od Rusa koji se u Donbasu bore na strani Ukrajine, upali borbenim vozilima i ‘hamerima’ u Belgorodsku oblast. Posle okršaja s ruskim snagama bezbednosti Moskva objavila da je opasnost eliminisana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “UDARNO! POČELA INVAZIJA NA RUSIJU! KRVAVE BORBE u KURSKU I BELGORODU, UKRAJINSKE LEGIJE SMRTI i TEŠKA VOZILA PREŠLI GRANICU VIDEO”

  1. Uskoro ti što tvrde da borbe još traju neće više tvrditi pošto će se naći sprženi u kovčezima to su pokušavali i pre pa su prošli ko bos po trnju i još gore sad rusi trebaju da odatle krenu u dubinu bivše ukraine i da preseku sve do Dnjepra svojim tenkovima i brigadama na dva dela istočnu ukrajinu a zatim sav deo bi bio u okruženju harkovske i donjecke oblasti

    2
    1
    Odgovori
  2. Lopovi i kriminalci a ujedno sluge neoliberalne spederizirane kvazidemokratije. Putin je organizirao Ruse kao niko do sada. Samo izdajice svoga roda mogu prodati svoju drzavu i narod zapadnim imperijalistima.

    2
    0
    Odgovori
  3. Bravo braco Rusi. Udrite samo udrite te Ukrainske naciste i zapadne pomagace. Rassssturaj, melji, unistavaj, kidaj 🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸 Braco Rusi. Neka vam je dragi Bog na pomoci. Neka vas dragi Bog cuva 🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter