Izvor: Tanjug
26.02.2021 u 23:28
0

UJEDINJENE NACIJE IZGLASALE REZOLUCIJU! Ovo zahtevaju od proizvođača vakcina!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija je večeras odobrio rezoluciju o fer i ravnopravnoj distribuciji vakcina protiv kovida, koju je predložila Velika Britanija, a koja ovog meseca presedava Savetom bezbednosti.

NAJVAŽNIJE

BRNABIĆ NAJAVILA: Plate iznad 600 evra do kraja godine!

SMRT U MLADENOVCU: Autom naleteo na mešalicu za cement i poginuo

TANASKOVIĆ SAOPŠTIO ODLIČNE VESTI ZA SRBIJU: Novi poraz lažne države, Albanci u OČAJU!

U skladu sa pravilima tokom pandemije kovida, glasanje je obavljeno u pisanom formatu.

Dokumentom se apeluje na članice UN da ravnopravno dostavljaju vakcine svim zemalja sveta i poziva se na prekid vatre u konfliktnim zonama dok se sprovedi vakcinacija.

PROČITAJTE JOŠ

SOTONA LIČNO: Bolesnik iz Jasenovca počeo krvavi pohod u selu kraj Banjaluke

BRNABIĆ POSLALA APEL: Dešava se ono što se dešavalo i u Izraelu

Nadal otkazao turnir: Od cifre koje traži za učešće ZAVRTEĆEVAM SE U GLAVI!

Ranije u toku dana, zamenik ambasadora Rusije u UN Dmitri Poljanski je rekao da se Rusija ne protivi rezoluciji, ali da veruje da neke odredbe treba preciznije definisati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter