Izvor: Informer
11.03.2024 u 15:08
2

Nije Rusija! Ovi se spremaju da okupiraju Ukrajinu?!

U slučaju uvođenja svojih kontingenata u Ukrajinu zapadni vojnici neće ići na front, već će se baviti „prijateljskom okupacijom“ njenih pozadinskih položaja, izjavio je Sputnjiku ambasador Ministarstva inostranih poslova Rusije za specijalne zadatke o zločinima kijevskog režima Rodion Mirošnik.

Istakao je da će to uključivati i kontrolu zemljišta i aktiva koji su već u vlasništvu zapadnih kompanija.

– Zapadni vojnici u Ukrajini neće biti na frontu. Pomagaće Ukrajincima i menjaće Ukrajince u pozadinskim jedinicama. Oni će biti na granicama Belorusije i štitiće mostove i pogranične prelaze. Po svim parametrima se to zove ‘prijateljska okupacija’ – rekao je on.

Mirošnik je podsetio da zapadnjaci nikada ništa ne daju tek tako i dodao da je sada reč da se uzmu pod kontrolu konkretne teritorije, koje se ekonomski već tamo nalaze.

– Tamo je celokupan niz zapadnih kompanija kao što je ‘Blek rok’ i njeni sateliti, ‘Monsanto’ i druge. Oni se već tamo karakterišu kao najveći posednici zemlje. Oni kontrolišu milione hektara zemljišta, poljoprivrednog zemljišta u Ukrajini, tako da zašto ga ne bi sačuvali, zašto ga ne bi kontrolisali? – naveo je Mirošnik.

ŠPIJUNSKI RATOVI NAJVEĆIH: Rusi razotkrili Aamerikance, CIA upozorila da se putin ne šali

Osim toga, cilj mogućeg ulaska zapadnih vojnika je to da se Ukrajinci, koji su se nalazili u pozadini, gurnu na front.

– Dovoljno je bilo sedenja u pozadini, skrivanja, potrebno je da se ide i umire. Tako da će ti ‘vitezovi’ krenuti u smrt za zapadne interese – objasnio je on.

Prema njegovoj proceni, neophodnost da se daju slične izjave su nastale jer svi „veoma dobro znaju da se broj Ukrajinaca smanjuje“.

– Čak i ukrajinski analitičari govore da će biti usvojen zakon o mobilizaciji i da će biti potreban veliki napor da se prikupi pola miliona boraca koji će krenuti u rovove. To bi Ukrajini bilo dovoljno za godinu dana, najviše, za godinu i po dana. Vreme je da zapadnjaci počnu da formiraju drugi rezervni ešelon – smatra Mirošnik.

Ranije je francuski predsednik Emanuel Makron rekao da zapadni lideri nisu isključili mogućnost slanja snaga u Ukrajinu. Odmah posle toga većina država EU, među kojima su Nemačka, Češka, Poljska, saopštila je da nema takvih planova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Nije Rusija! Ovi se spremaju da okupiraju Ukrajinu?!”

  1. само дођите
    на праг Русије,
    кући се сигурно
    невраћате,
    уси ће вас живе
    закопати
    а није ни штета стоку
    нацистичку треба
    уништити.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter