Izvor: RT
20.07.2023 u 21:26
1

UKRAJINSKI TERORISTI UBILI RUSKU DEVOJČICU: RUSKI GNEV se obrušio na ODESU, SUMI i LAVOV

Ruske snage, s druge strane, noćas su napale Odesu, Sumi i Lavov

Napadi ukrajinskih dronova na Krim ne prestaju, a noćas je poginula devojčica, javljaju ruski mediji.

Noćašnji napad je izveden na severozapadu Krima, a tom prilikom oštećene su i četiri administrativne zgrade, rekao je lider poluostrva Sergej Aksjonov.

PUTINOV ULTIMATUM: „VRAĆAMO se DOGOVORU O ŽITU ako ZAPAD ispuni sledeće – DOSTA JE RUSIJA TRPELA AROGANCIJU I BEZOBRAZLUK“

 – Nažalost, imali smo žrtve – jedna devojčica tinejdžerka je poginula. Iskreno saučešće njenoj rodbini i bliskim ljudima. Porodici ćemo obezbediti svu potrebnu pomoć – napisao je on na Telegramu, dodajući da se sve neophodne službe već nalaze na terenu. 

Ove nedelje Kijev gotovo svaki dan napada Krim. U ponedeljak  je izveden teroristički napad na Krimski most, kada su poginule dve osobe, dok je u utorak poluostrvo napalo čak 28 dronova. Juče je napadnut vojni poligon.

U isto vreme, kako prenose ruski mediji, ruske snage u jutarnjim satima izvele su još jedan uspešan napad na grad Odesa. Kako javljaju ukrajinski mediji, Ukrajina je potvrdila da je pogođena jedna administrativna zgrada u Odeskoj oblasti, kao i skladišta.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: RUSIJA kreće u OFANZIVU nakon UDARA na KRIMSKI MOST- TUČE ISTOČNI BLOK NATO PAKTA- PO ZAPADNOJ UKRAJINI

Nešto ranije tokom noći, registrovani su napadi i na ukrajinski grad Sumi na severu zemlje, u blizini granice sa Rusijom, kao i na grad Lavov, na zapadu, u blizini sa Poljskom.

Podsetimo, Rusija je u noći 19. jula izvela jedan od najvećih napada na luku Odesa, što je bio odgovor na napad na Krimski most koji poluostrvo povezuje sa kopnenim delom Rusije. Moskva je poručila da su napadi bili usmereni na vojne objekte.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINSKI TERORISTI UBILI RUSKU DEVOJČICU: RUSKI GNEV se obrušio na ODESU, SUMI i LAVOV”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter