Izvor: sputniknews.com
16.04.2022 u 19:29
0

UKRAJINSKA VLAST JE POČINILA ZLOČIN PROTIV ČOVEČNOSTI! Šta bi tek bilo da Rusija nije započela vojnu operaciju?

Predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin smatra da je tokom specijalne vojne operacije u Ukrajini važno da se „završiti započeto“, a to je denacifikacija, demilitarizacija zemlje i da se osigura bezbednost građana Rusije.

„Važno je da se završi započeto. Potrebno je da se realizuju postavljeni zadaci, a to su: denacifikacija, demilitarizacija Ukrajine, zaštita naših građana i sunarodnika u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, kao i da se osigura bezbednost građana Rusije“, napisao je Volodin na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski je u poslednjem intervjuu priznao da se Ukrajina spremala za rat, takođe je naveo i da se u tu svrhu uvozilo oružje, kao i da je Ukrajina pokušavala da uđe u NATO. On je naglasio i da je ukrajinski predsednik do početka specijalne vojne operacije govorio sasvim suprotno, obmanjivao svoje građane, Rusiju i ceo svet.

„Vlast u Ukrajini je počinila zločin protiv čovečnosti za koji će biti kažnjena. Zamislite šta bi se dogodilo da Rusija nije počela specijalnu vojnu operaciju? Gde bi se sada vodile borbe? Kakva bi tada bila razaranja i koliko bi bilo žrtava? Odgovor je očigledan. Ratna perfidija Kijeva, sa velikim brojem ranjenih i poginulih, je sprečena“, dodao je Volodin.

UKRAJINSKA VOJSKA KORISTI CIVILE KAO ŠTIT! Ekstremističke jedinice ne planiraju da se predaju!

Specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin je 24. februara objavio o početku vojne operacije demilitarizacije Ukrajine. Putin je istakao da je cilj operacije „zaštita ljudi koji su već osam godina izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“. Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“ i da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter