Izvor: TANJUG
27.08.2022 u 22:33
0

UN: Potrebno isprazniti ukrajinske silose koji su puni starim zalihama žitarica, kako bi se napunili novim usevima

Iako je iz Ukrajine do sada izvezeno više od milion tona žitarica, silosi su još puni starim zalihama, koje treba isprazniti da bi se napunili novim usevima, rekao je danas koordinator UN za dogovor o izvozu ukrajinskih žitarica Amir Abdula.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

AMERIČKI MEDIJI: IAEA odredila grupu eksperata koji će posetiti Zaporošku nuklearnu elektranu!

Više od milion tona žitarica i ostalih poljoprivrednih dobara do sada je izvezeno iz Ukrajine u okviru dogovora koji je Kijev potpisao sa Turskom i Ujedinjenim nacijama, čija primena je počela od 1. avgusta.

„Inicijativa za izvoz žitarica preko Crnog mora je počela da otvara mogućnosti za utovar novih žitarica u silose, ali i dalje je potrebno isprazniti mnogo starih zaliha žitarica kako bi se stvorio prostor za nove“, dodao je Abdula, preneo je Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter