Izvor: BSC
28.09.2023 u 16:40
1

UNUCI NASLEDNICI: NACISTIČKI POKLIČI usred NEMAČKE NA OKTOBERFESTU – POLJACI VRE OD BESA!

Nemačka policija zajedno sa Službom državne bezbednosti (BfV) pokrenula je istragu o nacističkim pozdravima koji se vide na snimku nedavno snimljenom na proslavi Oktoberfesta.

Prema pisanju medija, incident se dogodio u ponedeljak u nemačkoj pokrajini Saksoniji, piše Jutarnji list.

Na snimku koji kruži internetom, vide se tri muškarca i žena kako podižu desnu ruku obučeni u tradicionalne bavarske nošnje i pevaju pesmu Erika. Kako piše Bild, jedan od posetilaca je zabranjeni gest napravio čak 14 puta za 16 sekundi. Nakon incidenta, policajac je rekao da su snimak predali resornom odeljenju.

Prema nemačkom Krivičnom zakoniku, davanje nacističkih pozdrava i korišćenje simbola u vezi sa nacizmom je „neustavno“, a prestupnici mogu biti poslani iza rešetaka do tri godine. Međutim, vlasti tek treba da otkriju identitet osumnjičenih umešanih u ovaj zločin.

NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA: Evo zašto je PUTIN ZAPOČEO SPECIJALNU VOJNU OPERACIJU – preko ovoga NISU SMELI!

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak Nemaca na Oktoberfestu, gde se prenosi da su Poljaci pobesneli kada su videli snimak.

Organizatori Oktoberfesta ogradili su se od incidenta, piše Bild.

– Jasno se ograđujemo od ovakvih posetilaca, samo želimo da Oktoberfest proslavimo normalno – rekao je Matijas Braune, jedan od organizatora. Portparol policije Marsel Malhov rekao je za Bild u ponedeljak da će BfV od sada voditi slučaj. BfV je agencija odgovorna za istragu slučajeva u vezi sa ekstremističkim i terorističkim aktivnostima u Nemačkoj.

Inače, pesmu „Erika” je 1938. godine komponovao Herms Nil i postala je najpopularnija marševska pesma Vermahta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UNUCI NASLEDNICI: NACISTIČKI POKLIČI usred NEMAČKE NA OKTOBERFESTU – POLJACI VRE OD BESA!”

  1. Eto razloga da Rusi ponovo dođu u Berlin i spreče to buđenje Nemačkog Nacizma i ovaj put zauvek stave Nemačku pod svoju kontrolu a ako to neurade onda će morati jednog dana da je raketama poravnaju kao što su Amerikanci i Englezi poravnali Drezden.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter