Izvor: Tanjug
14.07.2022 u 15:28
0

UPOZORENJE IZ KREMLJA Peskov poručuje: „Za Moldaviju je bolje da teži dobrim odnosima sa Rusijom!“

Za Moldaviju je bolje da teži dobrim odnosima sa Rusijom, ocenio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, komentarišući izjavu moldavske predsednice Maje Sandu da ta zemlja mora da ojača vojsku zbog pretnje koju za nju predstavlja Rusija.

„Moldavija ne bi trebalo da vidi nikakvu pretnju u Rusiji. Ovo je apsurdno“, izjavio je Peskov i dodao da su dobri odnosi sa Rusijom i uzajamno poštovanje između dveju zemalja u interesu Moldavije, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao i da će Rusija nastaviti kontakte sa „evropskim kolegama“ u vezi sa dopremanjem robe u Kalinjingradsku oblast.

„KIJEV MORA DA PRIHVATI TERITORIJALNU REALNOST“: Kremlj spreman za pregovore, ali ima svoje uslove

„Rad i kontakti će se nastaviti u svakom slučaju, jer ostaje još nekoliko pitanja na koja treba odgovoriti tokom dijaloga“, odgovorio je Peskov na pitanje da li Kremlj namerava da traži da se taj problem konačno reši, prenosi ruska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter