Izvor: Informer
14.04.2024 u 19:13
2

URGENTNO! SVET PUCA NA DVA DELA: IZRAEL drži sednicu RATNOG ŠTABA, TEHERAN odmah pozvao LAVROVA – dobrodošli u TREĆI SVETSKI RAT (VIDEO)

Počela sednica izraelskog ratnog štaba

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upravo održava sastanak užeg ratnog kabineta u sedištu Ministarstva odbrane u Tel Avivu nakon masivnog raketnog napada iz Irana.

– Premijer Benjamin Netanjahu trenutno održava sastanak Ratnog kabineta u kompleksu Кirija u Tel Avivu – navodi se u izveštaju.

Ranije su izraelski mediji javili da je na sastanku planirano da se razgovara o mogućim opcijama za odgovor Izraela na napad Irana.

Predstavnici Irana i Izraela učestvovaće na sastanku SB UN o Bliskom istoku

Predstavnici Irana i Izraela učestvovaće na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, zatraženoj zbog iranskog napada na Izrael, izjavio je neimenovani izvor iz UN.

Kako je neimenovani izvor rekao za TASS, obe strane su tražile učešće na sednici, na kojoj će njihovi predstavnici dobiti reč. SB UN održaće danas hitnu sednicu povodom iranskog napada na Izrael, saopštila je stalna misija Malte pri UN, koja ovog meseca predsedava Savetom bezbednosti.

Sednica će početi u 16 časova po lokalnom vremenu, odnosno u 22 po srenjeevropskom. Iran je tokom noći izvršio napad na Izrael kao odmazdu zbog izraelskog napada 1. aprila na iranski konzulat u Damasku. Teheran je danas upozorio da će ponovo izvesti snažniji napad ukoliko Izrael ili SAD uzvrate na sinoćnji napad

IDF: Ovako izgleda presretanje dronova

Pogledajte sninak

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “URGENTNO! SVET PUCA NA DVA DELA: IZRAEL drži sednicu RATNOG ŠTABA, TEHERAN odmah pozvao LAVROVA – dobrodošli u TREĆI SVETSKI RAT (VIDEO)”

  1. kakav naslov, naravno po domaćem zadatku. Koji teći svetski rat? Tako nešto vodi do nuklearnog uništenja planete? Jel neko misli da će oni koji imaju toliko novaca i nekretnina i pokretnosti, sve ovo tako lako se odreći zarad uništenja civilizacije! Od tog nema ništa, igra će se i dalje igrice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter