Izvor: HappyBSC
28.12.2022 u 20:00
0

USKORO MOGUĆ RASPLET NA VIDIKU: Ministri odbrane Turske i Sirije u Moskvi, prvi put posle mnogo godina

Turski i sirijski ministar odbrane sastali su se u Moskvi, prvi put nakon više godina. Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu i čelnici obaveštajnih službi triju zemalja učestvovali su na sastanku, objavilo je tursko ministarstvo odbrane.

EKSKLUZIVNO SIRIJSKI AMBASADOR ZA HAPPY BSC PORTAL: U potpunosti podržavamo suverenitet i teritorijalni integritet Srbije

https://happytv.rs/vesti/politika/376467/ekskluzivno-sirijski-ambasador-za-happy-bsc-portal-u-potpunosti-podr%C5%BEavamo-suverenitet-i-teritorijalni-integritet-srbije?nav=search

Na „konstruktivnom“ sastanku razgovaralo se o rešenju za rat u Siriji. Bilo je reči i o izbeglicama i zajedničkim naporima u borbi protiv „terorističkih“ grupa. Strane su se dogovorile da će nastaviti trilateralne razgovore kako bi izgradile „stabilnost“ u Siriji.

Rusija zajedno s Iranom podržava sirijskog predsednika Bašara al-Asada, a Turska milicije koje se bore protiv njega. Nakon više od 11 godina rata al-Asad kontroliše oko dve trećine zemlje. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, koji je al-Asada nazvao „ubicom“, nedavno je rekao da bi se s njim voleo da se sastane.

Turska kontroliše područja na severu Sirije i želi da ih proširi u široku pograničnu tampon zonu. Turska je zbrinula više od 3,5 miliona sirijskih izbeglica i Erdogan se nalazi pod velikim pritiskom javnosti da ih vrati u domovinu pred važne izbore iduće godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter