Izvor: Kurir.rs/Telegraf
27.01.2023 u 20:15
0

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NAPADA NA MUŽA NENSI PELOSI: Nasilnik ga je više puta udario čekićem! (VIDEO)

Umesto toga, čekićem je pretukao njenog 82-godišnjeg supruga Pola Pelosija - nasilnim napadom koji je šokirao politički svet

Sud u San Francisku objavio je šokantan video-snimak policijske kamere koja pokazuje trenutak kada je Pol Pelosi napadnut čekićem u svom domu u oktobru prošle godine.

NENSI PELOSI ZVANIČNO ZAMENJENA: Američkom Kongresu predsedavaće Kevin Makarti

Pol Pelosi (82), suprug tadašnje predsedavajuće Predstavničkog doma Nensi Pelosispavao je u svom domu 28. oktobra kada ga je Dejvid Depejp udario, navelo je tužilaštvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Video pokazuje kako dva policajca dolaze u kuću Pelosijevih, kucaju na vrata i čekaju oko 20 sekundi pre nego što im je odgovoreno.

Pol u pižami i gaćama otvara vrata dok ga DePejp drži za ramena. Vidi se kako osumnjičeni drži čekić u desnoj ruci.

„Šta se događa?… Baci čekić!“, rekao je jedan policajac.

Pol potom pokušava da izvuče čekić iz napadačeve ruke kada osumnjičeni počinje da ga udara. Naneo mu je nekoliko udaraca.

Dvojica policajaca pojurila su u kuču i savladala DePejpa.

Pol Pelosi je ostao da leži na podu.

Sudija je doneo odluku o objavljivanju snimka sa kamera koje policajci nose na opremi u sredu, čemu se tužilaštvo protivilo.

Snimak je već pušten na suđenju DePejpu u decembru.

Sama Nensi Pelosi je početkom nedelje rekla da će joj biti izuzetno teško da pogleda ovaj snimak napada na njenog muža.

Dejvid Depejp je optužen da je 28. oktobra provalio u kuću Pelosijevih u San Francisku u pokušaju da otme Nensi koja nije bila tamo.

Umesto toga, čekićem je pretukao njenog 82-godišnjeg supruga Pola Pelosija – nasilnim napadom koji je šokirao politički svet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter