Izvor: Tanjug
04.07.2020 u 10:55
0

VANREDNO STANJE NA BRODU: Migranti u kritičnoj situaciji!

Sa broda nevladinih organizacija “Oušn Viking” (Ocean Viking), posada je poslala hitnu poruku o vanrednom stanju na brodu koji već drugu sedmicu plovi na otvorenom moru između italijanske i malteške obale, sa oko 180 migranata. 

OVO MORATE ZNATI

MILIONI LJUDI U KARANTINU: Raste broj obolelih od KORONAVIRUSA!

OD DANAS ŠPANIJA OTVARA GRANICE ZA SRBE Evo koji su uslovi!

VELIKA BRITANIJA otvara granice za SRBE: Putovanje bez KARANTINA!

MASKE NE SKIDAMO DO SLEDEĆEG PROLEĆA! Kon otkriva kada će PASTI BROJ zaraženih i da li ima SUKOBA U KRIZNOM ŠTABU

STAROSEDEOCI AMERIKE OGORČENI NA TRAMPA: „On mrzi Indijance!“

Brod deluje u okviru međunarodne humanitarne organizacije “SOS Mediterane” i spasavaju migrante koji sa obala Afrike pokušavaju da doplove u Evropu.

Posada javlja da je na brodu situacija veoma teška, napeta, da se pogoršava zdravlje migranata zbog dugog boravka na brodu, i da je do sada šest osoba pokušalo samoubistvo, a za najmanje 40 osoba potreba je hitna medicinska nega.

KORONAVIRUS U SRBIJI

ANALIZE IZ „BATUTA“: Osamdeset odsto obolelih je iz Beograda! RASTE BROJ INFICIRANIH!

PORUKA IZ RFZO: Imamo dovoljno testova za KORONAVIRUS!

VLADA SRBIJE USVOJILA 4 NOVE MERE Ako ne nosite masku, ovo je iznos KAZNE!

NOVA ČETIRI SIMPTOMA KORONA VIRUSA: Pojavljuju se pre temperature i kašlja!

VANREDNA SITUACIJA U OPŠTINI ARILJE: Uvedena zbog poplava, produžena zbog koronavirusa!

Posada broda je poslala sedam zahteva italijanskim i malteškim vlastima za dozvolu da pristanu, ali su odbijeni ili nisu uopšte dobili odgovor.

– Ove osobe koje smo spasili na moru su rizikovali život da bi pobegli iz libijskih kampova, gđe su bili maltretirani. Oni moraju naći sigurnu luku i samo tada njihovo bekstvo moze biti kompletno – izjavio je operativni direktor “SOS Mediterane”, Federik Pernard.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter