Izvor: Sputnjik
14.03.2024 u 13:33
4

VELIKI PUTINOV INTERVJU DRMA PLANETU KAO ZEMLJOTRES: Ovo je 7 glavnih VIDEO poruka RUSKOG PREDSEDNIKA CELOM SVETU

Predsednik Rusije Vladimir Putin dao je intervjuu Dmitriju Kiseljovu, generalnom direktoru agencije „Rusija sevodnja“ čiji je deo Sputnjik. Ruski predsednik je u intervjuu dao ocenu najaktuelnijih događaja u svetu.
Govoreći o spremnosti za pregovore o Ukrajini, Putin je rekao: „Da, spremni smo, ali samo za pregovore koji nisu zasnovani na nekakvim željama nakon upotrebe psihoaktivnih supstanci“.
stranim vojnicima u Ukrajini: „Ni engleske, ni američke rakete ne menjaju situaciju na bojnom polju… To ne menja tok borbenih dejstava i posledica koje neminovno nastaju za suprotnu stranu“.
O mogućnosti nuklearnog rata: „Ne znači da su oni spremni da sutra pokrenu nuklearni rat. Ako požele… Mi smo spremni“.
O Trampu i Bajdenu: „Tramp mi je u jednom razgovoru rekao: Da li želiš da Uspavani Džo pobedi – izvinite što govorim kao i on, samo ga citiram?“
O razgovoru sa Zapadom: „Ne želim ovo da kažem, ali ne verujem nikome. Ali nama su potrebne garancije. A garancije moraju biti propisane“.
O toku borbenih dejstava u zoni specijalne vojne operacije.
zapadnim elitama: „Oni su navikli da vekovima pune svoje stomake ljudskim mesom, a džepove novcem. Ali moraju da shvate da se bal vampira završava“.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “VELIKI PUTINOV INTERVJU DRMA PLANETU KAO ZEMLJOTRES: Ovo je 7 glavnih VIDEO poruka RUSKOG PREDSEDNIKA CELOM SVETU”

  1. Evo to mora zapad razumjeti, shvatiti i prihvatiti jer inace je 3 SVIJETSKI RAT, tu nema onda vise niti razuma niti logike niti kako i zasto, samo treba unistavati tko vise moze. SVIDA VAM SE TA REALNOST ILI JOS UVIJEK NE RAZUMIJETE NISTA. ZNAM DA STE LUDI I UVIJEK STE BILI I ZATO OVO MORA BITI KRAJ LJUDSKO
    LUDILU JER OVAJ ZIVOT STVARNO NEMA NIKAKVOG SMISLA OSIM ZA IDIOTE

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter